Tarih: 19.11.2022 00:45

Yalnız Kurt 26. Bölüm Full İzle ! ATV Yalnız Kurt yeni bölüm izle ! Yalnız Kurt'un son bölümünü tek parça izle!

Facebook Twitter Linked-in

Yalnız Kurt dizisinin merakla beklenen 26. bölümü 18 Kasım günü ATV ekranlarında yayınlandı. İşte Yalnız Kurt 26. bölüm izle linki...

Yalnız Kurt dizisinin 25. bölümünde ne oldu?

Kurdoğlu gözaltında

Halit'in kumpasıyla devlet nezdinde zor duruma düşen Altay vakit kaybetmeden teröristlerin isimlerini öğrenmek zorundadır. Doğan ve Yıldırım Timi de ayrı kollardan Altay'ı bu kumpastan kurtarmak için harekete geçeceklerdir.

Doğan haberi yapanların peşine düşerken Minnet ve Barış da füzeleri ateşlemek için eğitilen teröristlerin isimlerini bulmak için sahte pasaport şebekesine çökeceklerdir. Barış ve Minnet hiç beklemedikleri bir tuzakla karşı karşıya kalırlar. Konsülün gündeminde ise Türk-Yunan savaşı dışında yeni bir mesele vardır: Türkiye'nin Rusya'nın KKTC'yi tanıması için yaptığı hamle.

Meryem de Altay'ın uğradığı bu haksızlık karşısında sessiz kalmaz. O'na yardım edecektir. Altay'ın vakıfta aradığı isim listesini vermeyi kabul eder. Meryem'in bu hamlesinden sonra Altay bir kaçak durumuna düşmektense gidip Emniyet'e teslim olur.

Altay gözaltına alındığında ise beklemediği bir misafiri vardır: Amcası Halit Yıldırım… Halit Yıldırım, Altay'a bir teklifle gelmiştir.

Yalnız Kurt dizisi oyuncuları

Davut Bahadır (Cihan Ünal)
Altay Kurtoğlu ((Hasan Deniz Yaran)
Esra Türkmen (Damla Colbay)
(Murat Han)
(Polat Bilgin)

YALNIZ KURT YENİ BÖLÜM İZLE

ATV'de 18 Kasım günü yayınlanan Yalnız Kurt dizisinin 26. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Yalnız Kurt 26. Bölüm Full İzle Linki




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —