Tarih: 11.06.2023 13:09

Cinsel Yaşamı Olumsuz Etkileyen 5 Alışkanlık: Ünlü Ürolog Dr. Anika Ackerman'dan Öneriler

Facebook Twitter Linked-in

Cinsel yaşamı bazen sorunlu hale getirebilen alışkanlıklara dikkat çeken ünlü ürolog Dr. Anika Ackerman, bu konuda çiftlere yardımcı olmak için önerilerde bulundu. Sosyal medya platformları TikTok, YouTube ve Instagram'da binlerce takipçisi olan Dr. Anika Ackerman, cinsel yaşamı öldürebilecek beş alışkanlığı sıraladı.

İşte cinsel yaşamı olumsuz etkileyen beş alışkanlık:

1- Yetersiz Uyku: Birçok insan uyku eksikliğinin ruh hali ve enerji seviyesini etkilediğini bilseler de, libido ile de bağlantılı olduğunu fark etmiyor. Ackerman, az uyumanın bağışıklık sistemi, ruh sağlığı ve libido üzerinde olumsuz etkileri olduğunu belirtiyor.

2- Aşırı Alkol Tüketimi: Ünlü doktora göre, düzenli olarak alkol tüketen kişiler uzun vadede cinsel sorunlar yaşayabilir.

3- Dengesiz Beslenme: Ackerman, çok fazla ya da yetersiz beslenmenin seks hayatınızı olumsuz etkileyebileceğini söylüyor.

4- Stres: Stres, pek çok hastalık için baş düşman olarak kabul edilir. Cilt problemlerinden kalp sorunlarına kadar stresin her şeye etkisi vardır. Ackerman'a göre, yönetilemeyen stres aynı zamanda cinsel yaşamı da olumsuz etkileyebilir.

5- Yatak Odasında Monotonluk: Ackerman, dört bilinen zararlı etkenden sonra çiftlere yatak odasında monoton olmamalarını tavsiye ediyor. Çiftlerin cinsel hayatlarını canlandıracak farklı deneyimler ve yakınlıklar aramasını öneriyor.

Ackerman, paylaştığı videoda bu beş nedenin sadece cinsel tatmininizi etkileyebilecek birkaç belirti olduğunu belirtiyor. Takipçileri, ünlü doktorun samimi paylaşımını beğeni ve yorumlarla destekledi. Birçok kullanıcı, Ackerman'a samimi önerileri için teşekkür ederken bazıları da tavsiyelerini destekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —