Tarih: 26.02.2023 10:41

Netflix'ten gelen bu hamle kullanıcıları küplere bindirdi! Depremin vurduğu Türkiye'yi resmen es geçti

Facebook Twitter Linked-in

Hem ülkemizde hem de dünyada oldukça ilgi gören Netflix, son zamanlarda yaptığı zamlarla sık sık eleştiri konusu oluyordu. Yapılan zamların ardı arkası kesilmezken gelen son haber kullanıcıların yüzünü güldürdü. Ancak Türkiye hamlesi kafalarda soru işareti oluşturdu. Kimse bunu beklemiyordu! Deprem yarası alan Türkiye'ye ağır darbe.

YAPTIĞI ZAMLARLA TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Yeni yılla birlikte abonelik fiyatlarına zam yaptığını duyuran Netflix, tüm tepkilere rağmen zam kararını uygulamaya devam etmişti. Birçok kullanıcı aboneliğini iptal etmişti. Bunla da kalmayan Netflix zam kararının ardından şifre paylaşaımına da kısıtlama getirmişti. Şifre paylaşımının önüne geçmek için çalışmalar yaptığını açıklayan dijital platform, bu kararı ile birçok kullanıcıyı kaybedecek gibi duruyor.

fddffdf.jpg

İNDİRİM LİSTESİNDE TÜRKİYE YOK!

Yapılan zamlar Netflix'e abonelik kaybettirirken, platformdan yeni bir adım geldi. Netflix indirime gitme kararı aldı. İndirim uygulanacak ülkeler arasında Türkiye'nin olmaması ise kafalarda soru işareti oluşturdu. Yaşanan depremlerin ardında taziye mesajı da yayınlamayarak tepki çeken dijital platformun bu hamlesi iyice tepki çekmesine neden oldu.

HANGİ ÜLKELERE İNDİRİM UYGULANDI?

Peki Netflix hangi ülkelere indirim uyguladı? O ülkeler sırayla şunlar; Yemen, Ürdün, Libya, İran, Hırvatistan, Slovenya, Bulgaristan, Nikaragua, Ekvador, Venezuela, Malezya, Endonezya, Tayland ve Filipinler.

jhjjhjh.jpg

Netflix platformunun ülkemizde geçerli olan abonelik ücretlerinde ise, herhangi bir indirim gerçekleşmedi. Dijital platform hizmeti veren Netflix’in ülkemizde geçerli olan abonelik fiyatları şu şekilde belirlenmiştir;

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —