Tarih: 14.12.2023 22:50

EXXEN CANLI İZLE LİNKİ || UEFA Avrupa Konferans Ligi Exxen canlı maç izle bilgileri için tıkla!

Facebook Twitter Linked-in

Exxen canlı izle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa maçları ile bugün ziyaret edilmeye başladı. Exxen üzerinden yayımlanan maçlar yoğunluk oluşması halinde TV8,5 ekranlarına aktarılabiliyor. Bugünkü maçlar Exxen canlı yayın şifresiz maç izle araştırmaları ile gündeme taşındı. İşte, Exxen canlı izle linki!

BU AKŞAM İKİ MAÇ!

Bu akşam UEFA Konferans Ligi kapsamında temsilcilerimiz Beşiktaş ve Fenerbahçe 6. maçlarına çıkıyor. Fenerbahçe Spartak Trnava maçı sarı lacivertlilerin evinde 20.45'te başlayacak. Lugano Beşiktaş maçı ise deplasmanda TSİ 23.0'te başlayacak.

Bu iki takımın da son maçları olacak. İki maç da Exxen platformundan yayınlanacak. Burada sorun yaşanması halinde gözler televizyon ekranlarına TV8,5'a dönecek.

EXXEN ÜCRETSİZ ÜYE NASIL OLUNUR?

Exxen'e üye olmak isteyen kullanıcıların ilk olarak Exxen.com.tr adresine giriş yaparak, ad soyadı bölümü ve mail bölümünü doldurmaları ve "Şimdi Üye OL 10 Gün Boyunca Bedava İzle" butonunu işaretlemeleri gerekiyor.

Mail hesabına gelen doğrulama kodu ile üye olma işlemi tamamlanıyor. Exxenspor seçeneğine tıklayarak reklamlı veya reklamsız bir paket seçimi yaparak ödeme bilgilerinin girilmesi gerekiyor. Ücretsiz deneme kampanyasından yararlanabilmek için kredi kartı bilgilerinin verilmesi gerekiyor.


 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —