Tarih: 21.07.2023 22:25

Hatice Ovalı Neden Öldü, Öldü Mü? Hatice Ovalı Kimdir?

Facebook Twitter Linked-in

Hatice Ovalı Neden Öldü? Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde uzun yıllar boyunca görev yapan Profesör Ercüment Ovalı, eşi Hatice Ovalı’nın kaybıyla büyük bir acı yaşadı. Özellikle pandemi döneminde yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren ovalı çifti, Trabzon’da tanınan ve sevilen isimlerdi.

KTÜ Öğretim Görevlisi Hatice Ovalı, kanser hastalığına karşı verdiği mücadeleyi kaybetti. Ovalı çiftinin yakınları, sevenleri ve akademik camia, Hatice Ovalı’nın kaybı nedeniyle büyük bir üzüntü yaşadı.


Hatice Ovalı Neden Öldü ve Kimdir

KTÜ Öğretim Görevlisi Hatice Ovalı, bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düştü. Ovalı çiftinin sevenleri ve yakınları, Hatice Ovalı’nın kaybıyla büyük bir üzüntü yaşadı.

Cenaze töreni yarın (Cuma) Samsun’un Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilecek. Ovalı ailesinin, sevenlerinin ve akademik camianın başı sağ olsun.

Cenaze töreni Bugün (Cuma) Samsun’un Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilecek. Ovalı ailesinin, sevenlerinin ve akademik camianın başı sağ olsun. Hatice Ovalı, KTÜ’deki görevi boyunca öğrencileri ve meslektaşları tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isimdi. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —