Tarih: 21.01.2023 21:38

Emre Belözoğlu'dan Seferovic iddialarına yanıt

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig’in 20. haftasında Başakşehir, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı 3-1’lik skorla mağlup etti.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, ligde üst sıralarda kalmayı hedeflediklerini belirterek, “Kazanmak güzel ilk yarı bizim adımıza çok iyi diyemeyeceğim şekilde geçti. İkinci yarı oyun başı 25 dakika ciddi üstünlüğümüz var. Golü bulduk. 2 buçuk gün önce maç oynamış takımımı tebrik ediyorum. Kasımpaşa da iyi mücadele etti. Eksiklerimizin olmasından dolayı hamle de zor oldu. 10 dakika içinde Kasımpaşa’nın pozisyonları vardı. Oyun gitti geldi. Hamlelerimiz karşılık görünce bizi mutlu ediyor. Son dakikada da olsa gol ile kazanmak değerli. Yolumuza devam diyoruz. Ligin üstünde kalmak ligin sonunu böyle getirmek en büyük arzumuz” şeklinde konuştu.

“SEFEROVIC İLE İLGİLİ GİRİŞİMİMİZ YOK”

İsmi Başakşehir ile anılan Haris Seferovic’in sorulması üzerine Belözoğlu, “Okaka bizim için önemli. Keny de elinden geleni yaptı. Okaka’nın biraz daha topu tutma becerisi yüksek, oyunu da biliyor. Keny çok genç. Ondan da beklentimiz var. Seferovic ile ilgili hiçbir girişimiz olmadı. Sezon başında görüştük ama kendisi Galatasaray’ı tercih etti. Kendisiyle alakalı girişimimiz yok” ifadelerine yer verdi.

SEFEROVIC'İN GALATASARAY PERFORMANSI

Sezon başında 1 milyon Euro kiralama bedeli ödenerek Benfica'dan kiralanan Seferovic, 10 Süper Lig maçında toplam 377 dakika şans buldu ancak gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Türkiye Kupası'nda 3 maçta 2 gol kaydeden 31 yaşındaki İsviçreli forvetin 2.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —