Tarih: 02.04.2023 19:11

Amazon Prime Gaming Nisan'da hangi oyunları verecek? 900 TL değerindeki ücretsiz oyunlar açıklandı

Facebook Twitter Linked-in

Amazon, Prime Gaming  abonelerine sunmuş olduğu birçok ayrıcalık ile gönüllerde taht kurmuş durumda. Amazon Prime Gaming servis aracılığı ile kullanıcılarına her ay ücretsiz oyun dağıtıyor. Bu ay (Nisan 2023) vereceği oyunlar 900 TL'yi aşmış vaziyette. Peki,  Amazon Prime Gaming Nisan'da hangi oyunları verecek?

AMAZON PRIME GAMING NİSAN'DA HANGİ OYUNLARI VERECEK?

Amazon prime, ilk ay ücretsiz abonelik vererek aylık, 7.90 TL (yurt dışında 14.90 dolar) karşılığında kullanıcılarına Prime abonelik ayrıcalıkları sunuyor. Ekstradan, alışverişlerinizde aynı gün teslimat seçeneği ile ücretsiz kargo, Prime Video ve Prime Gaming gibi bazı hizmetler de pakete dahil.

Amazon, bugün yayınladığı blog gönderisi ile nisan ayında Prime Gaming abonelerine ücretsiz olarak verilecek oyunları duyurdu. Bu oyunlar arasında yer alan ve oyuncuların dikkatini çeken, Wolfenstein: The New Order 179 TL değerinde ücretsiz olarak sunuluyor. Bu oyun kısa bir zaman önce Epic Games tarafından da ücretsiz olarak verilmişti

Amazon Prime Gaming abonelerine Nisan 2023’te ücretsiz olarak verilecek oyunlar şöyle;

Yukarıdaki listede yer alan yapımları, belirtilen tarihlerde Prime Gaming’e giriş yaparak hesabınıza kalıcı olarak ekleyebilirsiniz.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —