Tarih: 10.03.2023 00:52

Camdaki Kız 69. Bölüm Full İzle ! Kanal D Camdaki Kız Son Bölüm İzle ! Camdaki Kız Yeni Bölüm Tek Parça İzle!

Facebook Twitter Linked-in

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü olan 69. bölümü Kanal D'de 9 Mart Perşembe günü yayınlandı. Dizinin merakla beklenen bölümü büyük ses getirdi. İşte Camdaki Kız dizisinin 69. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizin devamında. KanalD Camdaki Kız 69. bölüm izle

CAMDAKİ KIZ 68. BÖLÜMDE NE OLDU?

Nalan’ın Sedat’ın otel kaçamağını yakalaması ayrılık kararını daha da netleştirir. Bu kez konaktan herkesle usulünce vedalaşıp ayrılmak ister. Konağa giderek herkese veda eden Nalan’ın ayrılık kararına Sedat dışında herkes ikna olur. Nalan evi terk ettikten sonra Koroğlu Konağı’nda da ailevi konular ve eski defterler açılır.

Hayri’nin iş bulma girişimleri devam ederken; Türkan ev kirasını ödeyememiştir ve artık İstanbul’a gelmenin zamanı geldiğini düşünerek soluğu Hayri’nin evinde alır. Aynı anda Hayri ise Nalan’ın boşandığını öğrenir.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KÜNYESİ

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Biricik'in yanı sıra; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek’in oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM İZLE

9 Mart günü Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 69. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte Camdaki Kız dizi izle linki...

CAMDAKİ KIZ 69. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —