Tarih: 19.03.2023 14:03

TOGG ön sipariş kurası ne zaman, çekiliş tarihi ile başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte TOGG kura çekiliş ve sonuç tarihi...

Facebook Twitter Linked-in

Yapılan açıklamaya göre; Kullanıcılar web sitesinden veya Trumore uygulaması üzerinden katılacakları çekiliş ile akıllı cihazı ön sipariş verme hakkını elde edebilecek. Bu kapsamda ise "TOGG ön sipariş kurası ne zaman, çekiliş tarihi ile başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?" soruları yanıt aramaya başladı. 27 Mart'ta sona erecek ön sipariş sürecinin ardından noter huzurunda çekiliş yapılacak. Peki, TOGG kurası ne zaman çekilecek? İşte başvuru sonuçlarının açıklanacağı o tarihle ilgili detaylar.

T10X MODELİYLE TOGG ÖN SİPARİŞ SÜRECİ BAŞLIYOR

Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye'ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak amacıyla kurulan Togg, 2022 yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda seri üretim bandından indirdiği T10X'i kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Planları doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Togg, Mart sonundan itibaren kullanıcılarla buluşacak ilk akıllı cihazının fiyatını, model ismini, teknik ve donanım özelliklerini açıkladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —