Tarih: 25.11.2022 15:43

Wednesday 2. sezon ne zaman? Wednesday yeni sezon çıkacak mı?

Facebook Twitter Linked-in

Wednesday 2. sezon ne zaman? Wednesday yeni sezon çıkacak mı? ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'in en iddialı projelerinden olan dizi adından da anlaşılacağı üzere 23 Kasım Çarşamba günü platformda yerini aldı. Adams Ailesinin hafızalara kazınan karakteri olan Wednesday sadece saatler içinde Netflix'in en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başardı. Diziyi bir oturuşta bitirenler ise heyecanla 2. sezon çıkış tarihini bekliyor.

Online ücretli dizi ve film yayıncısı Netflix son zamanlarda abone sayısı kaybettiğini açıklamıştı. Disney ve Amazon Prime Video'nun da iddialı diziler ve projelerle izleyicileri cezbederken Netflix de sektördeki konumunu korumak için yeni projelere start veriyor. Aylar öncesinden duyurulan ve fragmanları milyonlarca kez izlenen Wednesday dizisi 23 Kasım Çarşamba günü platformda yerini aldı. Gotik tarzsa heyecanlı bir dizi olan Wednesday kısa sürede tüm dünya genelinde en çok izlenen diziler arasına adını yazddırmayı başardı.

Wednesday 2. sezon ne zaman?

Dizi, izleyenlerden tam not almayı başardı. Dizi ilk sezonuyla büyük beğeni topladı. Wednesday 2. sezon çıkış tarihine dair yapımcılardan ve yayıncı kuruluştan henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak dizinin 2. sezon onayı alması bekleniyor. Yakın zamanda 2. sezon çekimlerine başlaması beklenen dizinin 2. sezon bölümlerinin en erken 2023 sonunda ekranlara gelmesi bekleniyor.

Wednesday yeni sezon çıkacak mı?

Uzun süredir beklenen dizi 23 Kasım'da yayınlanmaya başlandı. Hırçın, dik kafalı ve dediğim dedik olan Wednesday kendisine kurulan tuzağı bozmak için elinden geleni yapacak. Dizi ilk sezonuyla büyük beğeni topladı. Dizinin yeni sezonunun önümüzdeki yıllarda platforma gelmesi bekleniyor. Ancak dizinin 2. sezon çıkış tarihine ilişkin resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Wednesday dizisi kaç bölüm?

Dizi 23 Kasım'da Netflix'te göserime girdi. Dizinin 1. sezonu toplamda 8 bölümden oluşuyor.

Wednesday konusu nedir?

Addams Ailesi'nin kızları olan Wednesday Addams henüz reşit değildir ve doğaüstü güçleri ve hırçınlığı nedeniyle yaşantısında oldukça zorluk çeker. Wednesday'in yatılı okula kayıt olmasıyla hayatı değişir ve kendisi üzerine oynanan oyunları bozmak için büyük bir mücadele verir. Wednesday doğaüstü korku komedi televizyon dizisidir. .Alfred Gough ve Miles Millar tarafından yaratılan filmin başrolünde

Wednesday dizisi oyuncuları

Jenna Ortega (Wednesday)

Catherine Zeta-Jones

Luis Guzmán

Isaac Ordonez

Gwendoline Christie

Addams ailesi hakkında

Addams Family, karikatürist Charles Addams tarafından yaratılan aynı ada sahip karikatür karakterlerinden 1991 yılında yapılan Amerikan komedi filmi.

Film aslında Orion Pictures tarafından geliştirilmiştir. Ama stüdyodaki finansal sorunlar nedeniyle Orion Pictures'in uluslararası haklarını koruyarak filmi tamamlamak ve Kuzey Amerika dağıtımını ele geçirmek için Paramount Pictures devreye girdi. Film 16 Kasım 1991 tarihinde Los Angeles'ta gösterime girdi.1993 yılında filmin devamı Addams Family Values yaynlandı. Addams Ailesi filmi 10 Ekim 2019'da Animasyon versiyonuyla yeniden vizyona girdi.

Aşklarını yenileyen Gomez (Raul Julia) ve Morticia'nın (Anjelica Huston) erkek çocuklarının dünyaya gelişiyle Addams malikanesine yeni bir ses gelir. Fester'ın (Cristopher Lloyd) şehvet düşkünü dadı Debbie Jilinsky'nin (Joan Cusack) peşine düşmesiyle Wednesday (Christine Ricci) ve Pugsley (Jimmy Workman) onun aslında kara bir dul olduğunu ve Fester'ı da ölü koca koleksiyonuna eklemek istediğini keşfederler.

Fester'ın dadıyla evlenmesi ve ardından da çocukları yaz kampı için evden uzaklaştırmaya çalışmasıyla ailede soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Ancak Wednesday henüz son sözünü söylememiştir.

Sinemanın ve ekranların en uzun soluklu 'fantastik ailesi' olarak nitelendirebileceğimiz Addams Ailesi, Barry Sonnenfeld'in yönetmenliğindeki bu filmle, 1992'de En İyi Kostüm dalında Oscar'a aday gösterilmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —