Tarih: 27.03.2023 13:33

Whatsapp'ın Yeni Özelliği Herkesi Mest Edecek!

Facebook Twitter Linked-in

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın güncellemeleri arasında yeni bir özellik keşfedildi. Meta'nın sahibi olduğu WhatsApp'ın Android için hazırlanan 2.23.3.17 kodlu güncellemesinde yeni bir özellik dikkat çekti. WABetaInfo tarafından keşfedilen özelliğin adı Mesaj Sabitleme. Bu özellik sayesinde kullanıcılar önemli mesajlara öncelik verebilecek ve kolay erişim için sohbet listelerinin üst sıralarında tutabilecekler.

Halen geliştirilme aşamasında olan özelliği test edebilmek için WhatsApp Android Beta'sı 2.23.7.3 güncellemesini Play Store'dan indirmek gerekiyor. 

Peki Whatsapp mesaj sabitleme nasıl yapılıyor?

WABetaInfo'nun yayınladığı ekran görüntüsüne göre bir mesajı sabitlemek için mesaj seçeneklerinden 'İğnele ya da PIN"i seçmek gerekiyor.

Mesaj sabitlendikten sonra sohbet balonunda mesajın sabitlendiği belirten bir simge belirecek ve gerektiğinde hızlı erişim için mesaj konuşmanın üst kısmında gösterilecek.

Kullanıcılar bu özelliğin işlerine yarayacağını düşünüyor. Çok fazla mesaj alınmasından dolayı önemli mesajları takip etmek bulmak zorlaşmıştı. 

Bu sayede önemli mesajları pinleyerek her zaman gözümüzün önünde bulundurabileceğiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —