Tarih: 28.06.2023 00:06

Tatvan yine konserlere doyacak! Tatvan'da kimler sahne alacak?

Facebook Twitter Linked-in

Bu yıl 55’incisi gerçekleştirilecek ve 30 Haziran tarihinde açılışı planlanan “Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali” hazırlıklarında sona gelindi.

Bu yıl 30 Haziran ile 2 Temmuz tarihleri arasında duzent fuarın hazırlıkları tamamlandı. Tatvan Belediyesi tarafından 55’incisi yapılacak fuar açılışına sayılı günler kala Tatvan’da fuar heyecanı başladı.

“Fuar açılış kortej yürüyüşüyle başlayacak”

Fuar açılışı, Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi önünde 30 Haziran Cuma günü 16.00'da kortej yürüyüşü ile başlayacak ve Tatvan sahili İşletme Parkı’ndaki etkinlik alanında gerçekleştirilecek.

“Ünlü sanatçılar Tatvan sahilinde sahne alacak”

Yoğun ilgi ve katılım beklenen fuar etkinliğinin ilk 3 gününde Sefo, Tuğçe Kandemir, Mustafa Ceceli sahne alacak. Aynı zamanda halk konserleri, Güreş müsabakaları, yağlı direk yarışları, bisiklet yarışları, futbol turnuvası,kort tenisi turnuvası, çocuklara yönelik etkinlikler ve çeşitli spor gösterileri gibi bir birinden farklı birçok etkinlik düzenlenecek. Ayrıca, 15 ulusal ekibin katılımı ile gerçekleştireceğimiz Geleneksel halk oyunları yarışması ve şenlikleri yapılacak.

Tüm ifadeler:

1111




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —