Tarih: 25.09.2022 16:01

Yalı Çapkını Seyran Kimdir? Yalı Çapkını Seyran Gerçek Adı Nedir? Yalı Çapkını Seyran Gerçek Adı

Facebook Twitter Linked-in

Yalı Çapkını Seyran kimdir? Sorusu, dizinin ilke bölümünden itibaren sık sık araştırılıyor ve merak ediliyor. Güzelliği ile görenleri meraklandıran oyuncunun gerçek adı merak edilen detaylar arasında yer alıyor. Peki, Yalı Çapkını Seyran kimdir? Yalı Çapkını Seyran gerçekte kim? Yalı Çapkını Seyran kaç yaşında, nereli?

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat vermekte olan oyuncu Afra Saraçoğlu'dur. Afra Saraçoğlu, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Selânik ve Girit kökenli bir aileden gelmektedir. 1997 yılında Edremit'te doğmuştur. İlköğretim ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlayıp Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü kazandı. Bu bölümü okurken 2016 yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuğa ilk adımını attı.

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa'yı kızdıran Ferit'in Gaziantep'ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa'nın en büyük gelini İfakat'in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep'te Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun bulunan Suna'nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna'yı hem de kardeşi Seyran'ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —