Tarih: 19.12.2022 00:59

Hande Erçel hayranlarını üzdü! Görenler gözyaşlarına boğuldu, yeğeni kanser hastasıydı

Facebook Twitter Linked-in

Her yaptığı hareket ile milyonlarca haranının beğeni ve yorumunu alan Hande Erçel, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımı ile yürekleri yaktı, gören herkesi gözyaşlarına boğdu. Kanser tedavisi gören 3 yaşındaki yeğeni Mavi için duygusal bir kare paylaşan Erçel, doğum gününü kutladı. Her satırı ağlattı. Bakın Hande Erçel, yeğeni Mavi için ne yazdı? İşte ayrıntıları...

Ünlü oyuncu Hande Erçel'den bu kez herkesi duygulandıran bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından yeğeni Mavi ile bir kare yayınlayan Erçel, kanser tedavisi gören yeğeninin 3. yaş gününü kutladı. Erçel'in yazdığı sözler ise üzdü.

HANDE ERÇEL'DEN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Hande Erçel'in yaptığı son paylaşım hayranlarını duygulandırdı. İyileşmesi için dualar edilen yeğeni Mavi'nin 3. yaş doğum gününü kutlayan Erçel, duygusal bir doğum günü mesajı paylaştı.

"HER ZAMAN SENİ SEVİYORUM"

Erçel yeğeni Mavi için, "Özgür kız Mavi. Senin için nerede olmamı istersen, beni nerede görmek istersen, ne zaman bana ihtiyaç duyarsan, Tam olarak baktığın yerde olacam. Her zaman seni seviyorum tetesi. Mavi 3 yaşında" notunu düştü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —