Tarih: 19.03.2023 22:20

Ego 5. Bölüm İzle! FOX TV Ego beşinci bölüm tek parça full izle

Facebook Twitter Linked-in

FOX TV'nin yeni dizisi Ego'nun 5. bölümü 19 Mart günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi Ego'nun beşinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte Fox tv Ego 5. bölüm izle dizi izle linki...

EGO 4. BÖLÜM KONUSU

Sibel'in teklifi üzerine Erhan ile birlikte geçirdikleri üç günün fotoğrafları basına sızmıştır. İkili resmen köşeye sıkışmış durumdadır. Asıl düşündükleri şey ise fotoğrafları çeken kişinin evde olanlara tanık olup olmadığıdır. Sibel ve Erhan'ın kafası allak bullak olmuştur. Fotoğrafları basına sızdıran kişiyi bulmak için ellerindeki tüm imkanları kullanmaya başlarlar. İkilinin başka çaresi yoktur.

Berkay'ın Tuncay'ın çocuğu olduğunu öğrenen Tahir'in ise alacağı karar tüm aile içi dengeleri düzenleyecektir. Elif ise nişanlısı Erhan'ı elinden aldığını düşündüğü Sibel için intikam planlarını kurmuştur. Sibel ve Erhan ise fark etmeden birbirlerine çekiliyorlardır.

EGO DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı “Ego” için geri sayım devam ediyor.

EGO YENİ BÖLÜM

Ego dizisinin FOX TV'de 19 Mart günü yayınlanan 5. bölümünü (Ego 5. bölüm izle) tek parça full izleyebileceğiniz link.

EGO 5. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —