Tarih: 08.05.2023 15:23

Rize’de Selçuk Balcı ve Marsis konserine izin verilmedi

Facebook Twitter Linked-in

‘Bahar Gelecek Yasaklar Bitecek’ afişiyle duyurulan ve Rize’de gerçekleştirilmesi planlanan sanatçı Selçuk Balcı ve Korhan Özyıldız’ın Gençlik konserine izin verilmedi. Konser, Fındıklı Belediyesi tarafından Fındıklı’da düzenlenecek.

Konsere izin verilmediğini duyuran Tahsin Ocaklı ise şu ifadeleri kullandı:

Rize’de düzenlenecek olan gençlik konserine izin verilmemiştir. Konser, Fındıklı Belediyesi tarafından Fındıklı’da düzenlenecektir. Bahar gelecek, yasaklar bitecek!  Selçuk Balcı ve Korhan Özyıldız Konseri 9 Mayıs Salı 19.30 Fındıklı Hayati Aykut Parkı

Selçuk Balcı ise şu paylaşımı yaptı:" Rize’de düzenlenecek olan konserimize izin verilmediğinden konserimizi Fındıklı ilçemizin ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz. Yarın akşam 19.30 da Rize Fındıklı Hayatın Aykut Parkındayız." dedi.

“Marsis”in solisti Korhan Özyıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Rize'de yarın, müzisyen Selçuk Balcı’nın da sahne alacağı ‘Gençlik Baharı Karşılıyor’ temalı ücretsiz halk konserinin iptal edildiğini duyurdu. İptal kararına tepki gösteren Özyıldız, “Kendi memleketimiz Rize’de bir konserimize daha izin verilmedi” diyerek konserin 9 Mayıs’ta Fındıklı’da Hayati Aykut Parkı’nda yapılacağını ifade etti.

Konserin iptal edildiğini sosyal medya hesabından duyuran Korhan Özyıldız, “Kendi memleketimiz Rize’de bir konserimize daha izin verilmedi. Peki, kabul edecek" dedi.

Özyıldız, daha sonra, yaptığı başka bir paylaşımında, “Rize’de düzenlenecek olan gençlik konserine izin verilmemiştir. Konser, Fındıklı Belediyesi tarafından Fındıklı’da düzenlenecektir. Bahar gelecek, yasaklar bitecek!” ifadelerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —