Tarih: 19.10.2023 10:47

Generali Küresel Acente Mükemmellik Yarışması 2023 sonuçlandı

Facebook Twitter Linked-in

Generali Group’un her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve dünyanın farklı coğrafyalarında, yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımları ile fark yaratan acentelerini ödüllendirdiği “Generali Küresel Acente Mükemmellik Yarışması 2023” sonuçları açıklandı. 2023 yılında dünya çapında 100.00’den fazla acentenin katıldığı yarışma grubun temel yaklaşım olarak benimsediği “Yaşam Boyu Ortaklık 24: Büyümeyi Sürdürme” stratejisi çerçevesinde düzenleniyor ve acentelerin müşterilere getirdiği inovasyon ruhu, tutku ve enerjiyi artırmayı hedefliyor. Generali Türkiye’den, 2021 yılında ilk 5 finalistten biri olan acentenin de dahil olduğu 3 iş ortağı yarışmaya katılmaya hak kazandı. Yıl boyunca yaptıkları faaliyetlerle farklılaşan acenteler arasında bulunan Ponte Sigorta’dan Kerem Tuncalı 2023 finalistleri arasına girdi.

Yarışma “Yaşam Boyu Ortak” stratejisini merkeze alıyor

Çek Cumhuriyeti'nden Jana Šestáková’nın kazandığı yarışmanın ödül töreni Generali Grup CEO'su Philippe Donet de dahil olmak üzere üst düzey yöneticilerin katılımıyla 04 - 06 Ekim 2023 tarihleri arasında Milano’da gerçekleştirildi. Jana, dünya çapında 28'den fazla kuruluştan gelen 100.000'den fazla acente arasından, yerel toplumun temel direği olma rolü ve müşterilerle uzun süreli ilişkiler kurma kapasitesinin yanı sıra yerel hayırseverlik amaçlarını desteklemesi nedeniyle ödülü almaya hak kazandı. Yarışmaya katılan acenteler Generali'nin “Yaşam Boyu Ortak” hedefinin merkezinde yer alan “dijitalleştirme”, “müşteri iletişimi”, “üretim” ve “elde tutma” kriterlerine göre değerlendirildi. Yarışmada ayrıca Young Lion Programı, NPS ve Seamless Omni-Channel'a katılım ödülleri de dağıtıldı.

Generali Küresel Acente Mükemmellik Yarışması, dijitalleştirme, müşteri katılımı, üretim ve elde tutma gibi kriterlere göre en iyi acenteler ile The Human Safety Net faaliyetlerini ve savunmasız aileleri destekleyen bağış toplama çabalarına katılan danışmanları ödüllendiriyor.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —