Tarih: 05.05.2023 12:10

Yeni Rakı'nın "O Gün Geldiğinde" Reklam Filmi Hakkında İddialar

Facebook Twitter Linked-in

Reklam filminin yayınlanmasından sonra resmi bir açıklama yapılmaması da durumun daha fazla konuşulmasına neden oldu. Reklamı görmemiş olsa bile, sosyal medya kullanıcıları arasında bu reklamın varlığı ve içeriği merak ediliyor. Konuyla ilgili birçok kişi, durumun yanlışlığını eleştirirken, bazıları da markaların siyasete çekilmek istenmesine tepki gösteriyor.

Bu yazıda, sadece teknoloji haberleri çerçevesinde ele alınarak, Yeni Rakı tarafından yapılan "O gün geldiğinde" isimli reklam filminin izlenmesi için yapılan araştırmaların olumlu sonuçlanabileceği üzerinde duruluyor.

"Yeni Rakı - O Gün Geldiğinde" adlı rakı reklam filmi, ülkemizde alkolü özendirdiği gerekçesiyle yasaklanmıştır. Bu nedenle, reklam filmi Yeni Rakı tarafından yurt dışında yayınlanmaktadır. İddialara göre, reklam filmi çeşitli göndermeler içermekte ancak konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştır. Bu durum, reklam filminin içeriği hakkında spekülasyonların artmasına neden olmaktadır.

Reklam filminde yer alan "O Gün Geldiğinde" ifadesinin siyasi bir gönderme olup olmadığı konusunda da çeşitli iddialar bulunmaktadır. Ancak, reklamın daha önce futbol müsabaka başarıları için benzeri reklamların çekildiği düşünüldüğünde, reklam filminin siyasi bir durumu ele almadığı iddiaları kuvvetlenmektedir.

Bu reklam filminin ülkemizde yasaklanması ve yurt dışında yayınlanması konusu, alkol reklamları ve alkolün toplum üzerindeki etkileriyle ilgili tartışmaları da beraberinde getirmektedir.

Ancak, "o gün geldiğinde" cümlesinin herhangi bir sonuca bağlanmaması ve belirsiz bırakılması, insanların çeşitli spekülasyonlar yapmasına neden oldu. Bu durum, sosyal medya platformlarında videoyu viral hale getirmek için farklı konularda kullanılabilmesini düşünerek hazırlandığına dair bir görüşü de desteklemektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —