Tarih: 05.05.2023 12:12

Battle Teams 2 Oyunu Türk Yapımı mı? Gerçekler Ortaya Çıkıyor

Facebook Twitter Linked-in

Genellikle yerli oyun geliştirme şirketleri veya ekipleri oyunlarını piyasaya sürerken yurt dışı piyasasını hedef alır ve Türkçe gibi ekstra seçenekler sunarlar. Ancak "Battle Teams 2" oyununun resmi reklamlarında Türk yapımı oldukları iddia edilmese de, oyunun Türkiye'de kurulan sunucularıyla oyunculara daha kaliteli hizmet sundukları söyleniyor.

Oyuncular arasında oyunun gerçekten Türk yapımı olup olmadığına dair merak oldukça arttı. Bazı gruplar oyunun Türk yapımı olmadığını iddia ederken, diğerleri oyunun tamamen Türk ekibi tarafından geliştirildiğine inanıyor. Eğer siz de "Battle Teams 2" oyununu denemek isterseniz, resmi sitesinden kaydolup hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Ülkemizde özenle hazırlanmış ve tamamen Türkçe olarak oynanabilen bir FPS oyunu olan Battle Teams, diğer rakip oyunları bırakarak bu oyuna geçen birçok oyuncu tarafından beğenilmektedir. Ayrıca, başarılı reklam kampanyaları sayesinde oyunun kitleleri arttırdığı da görülmektedir.

Battle Teams adlı oyunun ilk versiyonu Çin gibi ülkelerde zaten birkaç yıldır büyük bir ilgiyle oynanıyordu. Şimdilerde ise Battle Team 2, gelişmiş grafikleri ve tüm ayrıntılarıyla Avrupa pazarına açılmayı hedefliyor. Ancak, Battle Teams 2 kesinlikle bir Türk oyunu değildir. Oyunun haklarına sahip olan "Wizard Games" ekibi, Çin merkezli bir şirket olduğu için oyun yapımcılarının da Çinli olduğu düşünülmektedir. Ancak şirketin sahibi ve kurucusunun Türk olması, bizim için oyunu bir Türk oyunu olarak nitelendirmemiz için yeterli bir sebep gibi gözükmektedir. Ayrıca, dünya genelinde popüler olan birçok oyunun geliştirilmesinde etkili olan bu şirketin Türk sahibinin, yerli oyun geliştiricilerine de ilham kaynağı olduğu düşünülmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —