Tarih: 03.04.2023 14:50

Netflix'in Popüler Dizisi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizisindeki Bambi Karakteri Çok Konuşuluyor!

Facebook Twitter Linked-in

Dünyanın en çok kullanılan dijital dizi ve film izleme platformu Netflix’in yayınladığı son Türk yapımı dizi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? ilgi çekti. Uluslararası listelerde de çok izlenenler listesine girerek büyük bir başarı örneği gösteren dizi, ilginç konusu kadar oyuncu kadrosuyla da çok konuşuldu.

Sosyal medyada çok konuşulan ve birçok kişiden tam not alarak popüler hale gelen dizinin ilerleyen günlerde daha fazla izlenmesi bekleniyor. Dizide en çok beğenilen isim Melisa Sözen olurken, Sözen’in kızı Bambi karakterini oynayan Eylül Tumbar’ın kişisel hayatı merak konusu oldu.

Peki Kimden Kaçıyorduk Biz Anne dizisinin Bambi’si Eylül Tumbar kimdir, kaç yaşında? Eylül Tumbar hangi yapımlarda rol aldı? İşte Eylül Tumbar’ın hayatına ilişkin detaylar…

EYLÜL TUMBAR KİMDİR?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? isimli dizi ile gündemden düşmeyen genç oyuncu Eylül Tumbar birçok kişinin radarına girmiş durumda. Adı dilden dile yayılan Eylül Tumbar 2002 yılında dünyaya geldi. 21 yaşındaki genç oyuncu İzmir’in Çeşme ilçesinde yaşamına devam etmektedir.

Netflix’in rekortmen dizisi “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisi Eylül Tumbar’ın ilk oyunculuk deneyimi oldu. Oyunculuğu epey beğenilen Tumbar’ın gelecek vadettiği ifade ediliyor. Genç oyuncu, başarılı cast direktörü Fatoş Koçak keşfetti.

Eylül Tumbar’a Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi için sekiz kez deneme çekimi yapıldı. Deneme çekimlerinde gösterdiği performans beğenilince Netflix yönetimi Bambi rolüne Eylül Tumbar’ın getirilmesine karar verdi. Eline geçen fırsatı iyi değerlendiren genç oyuncu performansıyla göz doldurdu.

Eylül Tumbar İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü’nde eğitimini tamamladı. Tumbar’ın kariyerine oyuncu olarak devam etmesi bekleniyor.

BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE? DİZİSİ UYARLAMA MI?

Netflix’in yeni dizisi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?, Can Yayınları tarafından basılan ve Perihan Mağden tarafından kaleme alınan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? isimli çok satan kitaptan uyarlandı. Dramatik bir anne kız öyküsü olan kitap, yayınlandığı günden bu yana birçok kişinin ilgisini çekmeyi başardı.

Perihan Mağden tarafından yazılan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? kitabının arka kapağında şu ifadeler yer alıyor:

"Bizi üzenler cezasını bulurlar Bambim. Bulmaları gerekir. Annen bunun için var. Burada kaldı. Seni üzenlere günlerini göstermek için. Kabalığın ve kötülüğün cezasını vermek için.
Biliyorum Annecim. Onlara cezalarını vermek zorunda kaldığını biliyorum."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —