Tarih: 16.11.2022 14:20

Hazine Filmi (2022) Konusu – Oyuncuları – Fragmanı izle

Facebook Twitter Linked-in

Sinemaseverlerin uzun süredir merakla beklediği Hazine filmi sinema salonlarında gösterime girdi. Filmin çekimlerine başlandığı günden bu yana görsel ve yazılı basında çıkan haberler ile merak uyandıran film yayınlanan fragmanı ile de oldukça büyük ilgi çekmişti. Hazine filmi konusu, yönetmeni, oyuncuları, fragmanı full hd tek parça izle, IMDB Puanı, yorumları, vizyon tarihi, ne zaman gibi soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Filmin yayınlanan fragmanı ve konusu dikkate alındığında izleyicilerden tam not alacağını şimdiden belirtebiliriz. Hazine filmi ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgiler bu haberimizde…

Hazine Filmi Türü

Macera, Komedi, Aksiyon

Hazine Filmi Vizyon Tarihi

4 Kasım 2022

Hazine Filmi Oyuncuları

Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı

Hazine Filmi IMDB Puanı

5.7

Hazine Filmi Konusu

Hazine, annesini defnetmek için gittiği memleketinde planladığından daha uzun süre kalmak zorunda kalan Mesut’un, kardeşi Musa yüzünden katıldığı define arayışıyla birlikte başından geçenleri konu ediniyor.
Annesini defnetmek için yıllar sonra doğup büyüdüğü kasabasına dönen devlet memuru Mesut, annesine karşı son görevini yerine getirmek ve bir an önce Ankara’ya dönerek yarım bıraktığı gönül meselesini tamamlamak ister. Ama işler umduğu gibi gitmez. Mesut’un memleketinde planladığından daha fazla kalması gerekecektir. Bu esnada kardeşi Musa yüzünden katıldığı bir define kazısı sırasında yaşanan olayların tam ortasında kalan Mesut’un içine düştüğü talihsizlikler zinciri kara komik bir maceraya dönüşür.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —