Tarih: 01.04.2023 12:22

Zaman Yolcusu Olduğunu İddia Eden Adamın Kehanetleri Herkesi Korkuttu

Facebook Twitter Linked-in

2671'den gelen bir zaman yolcusu olduğunu iddia eden Eno Alaric isimli gizemli bir sosyal medya kullanıcısı, bu yıl olacağını iddia ettiği dünyayı değiştiren olayların bir listesini ortaya çıkardı. Eno Alaric, gelecekte olması muhtemel olaylar hakkında kehanetler yayınladığı sayfasında 26 binden fazla takipçi kazandı. 

'BİNLERCE İNSAN ÖLECEK'

Zaman yolcusu daha önce Dünya ile ikiz gezegenler, uzaylı ziyaretçiler ve hatta başka boyutlara açılan portallar hakkında kehanetlerde bulunmuştu. Ancak şimdi adeta bir zaman savaşçısı olduğunu iddia eden Alaric, bu yıl bir süper volkanın patlamasının ardından binlerce insanın öleceğini iddia etti.

2 bin 700'den fazla beğeni alan videoda zaman yolcusu, 

"DİKKAT! Benim gerçek bir zaman yolcusu olmadığımı düşünüyorsanız, 2023'te şu ana kadar meydana gelen Dünya'nın en büyük keşiflerini hatırlayın" diyerek 2023'ün ilerleyen günleri için olan kehanetlerini şöyle sıraladı:

"4 Nisan: Eriyen buzullarda bir hıyarcıklı veba keşfedilecek, kontrol altına alınmadan önce 52 bin kişiye bulaşacak.

12 Mayıs: Mükemmel durumda bir dinozor yumurtası bulunacak, yumurtadan çıkan dinozorun ise 68-65 milyon yıl önce Kuzey Amerika'da yaşamış triceratops cinsi olduğu ortaya çıkacak.

4 Haziran: Okyanusun ortasında meydana gelen büyük bir deprem, Mariana Çukuru'ndan iki kat daha derin bir hendek açacak. Açıldığında nesli tükendiği sanılan birçok canlının dışarı çıkmasına neden olacak.

18 Temmuz: ABD'nin batısındaki süper volkan patlayarak gökyüzünü yoğun bir duman ve kül bulutuyla kaplayacak. ABD'nin her yerindeki patlamada ve gökyüzünü kaplayan kül ve dumanda yüzbinlerce insan ölecek.

24 Ağustos: Güney Amerika'da bizimkinden çok daha ileri teknolojiye sahip eski bir uygarlık bulunacak. 

18 Eylül: Afrika'dan gelen bir manyetik alan olacak ve o kadar güçlü olacak ki pusulalar kuzey yerine oraya yönlendirilecek."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —