Tarih: 13.10.2022 12:08

Bahçede ot biçerken yorgun mermi ile yaralandı

Facebook Twitter Linked-in

'OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM'

Yaşadıklarını anlatan İnce, bahçede ot biçtiği sırada sert bir cismin omzuna çarptığını hissettiğini belirterek, ″Elimi elbisemden içeri soktum, baktım kan akıyor. Kardeşimi çağırdım. O da kan aktığını gördü. Silah sesi duymadım ama vurulduğumu anladım. Komşumuzu aradık. Beni Tonya Devlet Hastanesi’ne götürdüler. Orada muayene ettiler, kurşunun içeride kaldığını söylediler. Sonra ameliyatla çekirdek çıkarıldı. Olayın peşini bırakmayacağım. Faillerin bir an önce yakalanmasını istiyorum″ diye konuştu. 

'EŞİM ÖLEBİLİRDİ'

Asiye İnce’nin eşi Yakup İnce de ″Komşumuzun aracı orada olmasa hayati sıkıntı yaşayabilirdik. Sadece benim eşim değil. Haberleri dinliyoruz. Her haberde 2 tane 3 tane olay oluyor. Bunun önleminin alınması lazım. Silahsızlanmaya gidilmesi lazım. İnsanlar, belinden tabancayı çıkarıp atmasınlar. Silah devlete ait olsun. Şahıslarda olmasın silah. Eşim ölebilirdi. Şah damarına bir buçuk santim kaldı. Allah bize bağışladı. Devletimizin bir önlem almasını istiyorum″ ifadesini kullandı.
Asiye İnce’nin kızı Emine İnce de silah kullanımına tepki göstererek, ″Bilinçsiz, gelişigüzel mermi atmanın pek çok cana mal olduğunu biliyoruz. Mermi atma meraklısı olanlar, poligonlar var, gidip orada atsınlar. Yorgun mermi korkusuyla sokağa çıkmayalım mı? Bilinçsizce atılan mermi ile insanların yaşamını yitirmesine sebep olmasınlar. Bugün bize, yarın onlara″ dedi. (




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —