Tarih: 21.06.2023 17:20

Ankara Mamak'ta Yoğun Yağış Sonrası Alt Geçitte Araçlar Sular Altında Kaldı

Facebook Twitter Linked-in

Ankara'nın Mamak ilçesindeki bir alt geçitte şiddetli yağışın ardından meydana gelen olayda, 2 araç su altında kalmıştır. Başkentte öğle saatlerinde başlayan yağmur, yaşamı olumsuz etkilemiştir. Mamak ilçesinde bulunan bir alt geçit, yoğun yağış sonucunda sel sularıyla dolmuştur. İki araç, alt geçitte seyir halindeyken yağmur suları altında kalmış ve bu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedilmiştir. Vatandaşlar, araçlarında biriken suyu kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalışmışlardır.

Su altında kalan araçlardan biri olan Muharrem Öztürk, Kırıkkale'de çocuğunu üniversiteden almak için yola çıktığını ve alt geçitte su altında kaldığını belirtmiştir. Öztürk, "Belediyenin önünden geçerken tam ışıkların önüne geldik, önümüzde bir kamyon vardı ve sel bu tarafa doğru bastırdı. Burada mahsur kaldık ve aracın içerisine su doldu. Araba çalışmadı. Neyse ki sağlık açısından bir sorun yok, ancak maddi zarar var" demiştir.

Diğer su altında kalan vatandaş Hikmet Şenöz ise köprüye girdikten hemen sonra suyun arabayı bastığını belirtmiştir. Şenöz, "Arabanın içinde mahsur kaldık. Eşim, torunlarım ve gelinim de arabada bulunuyordu. Alışverişten dönüyordum ve bütün valizlerim arabanın arkasında olduğu için hepsi ıslanmış durumda. Arabam çalışmıyor. Köprüye girdiğimde arabamın yarıya kadar suyla dolmuştu" şeklinde konuşmuştur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —