Tarih: 23.08.2023 02:20

Rainbow Kisses Nedir, Anlamı – Smoke Kiss Ne Demek

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal medya platformlarında karşınıza rainbow kisses terimi karşınıza çıkabilir. Rainbow kisses cinsel davranış biçimlerinden biridir. Uzmanlar tarafından ise bu terim cinsel fetiş ve mizah amacıyla kullanılmaktadır. Sağlıklı cinsel davranış olarak kabul edilmez. Öpüşme davranış biçimi olarak görülür. Sürekli öpüşme isteği olan ve farklı deneyim yaşamak isteyen kişiler gerçekleştiriyor. Kadının regl döneminde gerçekleşir. Rainbow kisses terimi cinsel birliktelik sırasında kadının kanı erkeğin ağzında, erkeğin spermi ise kadının ağzındayken öpüşülmesine verilen isimdir. Cinsel organlardan gelen sıvıların birleşmesiyle ortaya çıkan renk karışımından dolayı bu ismi alır.

Rainbow Kiss Anlamı


Son zamanlarda birçok kişi rainbow kiss terimi araştırmaya başladı. Öpüşmenin birçok farklı yolu var. Her öpüşme çeşidi farklı isimlere sahiptir. Baby kiss olduğu gibi french kiss öpücük türü de bulunur. Ancak son zamanlarda ortaya çıkan rainbow kiss uzmanlar ve çoğu kişi tarafından sağlıklı öpücük olarak nitelendirilmiyor. Gökkuşağı öpücüğü olarak da karşınıza çıkabilir. Rainbow kiss terimi cinsel organlardan gelen sıvıların ağza alınarak öpüşmek anlamına gelir. Rainbow kiss genellikle kadının regl döneminde gerçekleştirilir. Bazı kişilere göre en iyi öpüşme çeşidi olarak nitelendiriliyor.

Rainbow Kiss Ne Demek Türkçe

İngilizce kullanılan rainbow kiss terimi Türkçede gökkuşağı öpücüğü anlamına gelir. Gökkuşağı öpücüğü terimi çok az kullanılır. Bu ifade yerine genellikle İngilizce anlamı kullanılmaktadır. Sosyal medyada ya da özel sohbetlerinizde rainbow kiss ifadesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu ifade öpüşmek anlamına gelir. Ancak öpüşürken kadın ve erkekte cinsel organlardan gelen sıvıların ağızda olması gerekir. Öpüşerek bu sıvılar birbirlerine karıştırılır.

Smoke Kiss Nedir

Son zamanlarda en trend öpücüklerden biridir. Smoke kiss sigara dumanıyla öpüşme anlamına gelir. İki kişi sigara dumanını içine çeker ve duman verilmeden öpüşmeye başlanır. Karşıdaki kişiden gelen dumanı içinize çekmeye çalışabilirsiniz. Sosyal medya platformlarında smoke kiss terimi ve videolarıyla sıkça karşı karşıya kalabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —