Tarih: 03.03.2023 23:41

Barbaros Hayreddin 9. Bölüm İzle Full! TRT1 Barbaros Hayreddin 9. bölüm tek parça izle! Barbaros Hayreddin yeni bölüm izle

Facebook Twitter Linked-in

TRT1'in yeni dizisi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'nın 9. bölümü Mart günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi Barbaros Hayreddin 9. bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı 9. bölüm izle

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI 8. BÖLÜM KONUSU

İspanya Kralı Şarlken, Gırnata imamı Musa Bey’i düzmece bir suçtan tutuklatarak hapse atar. Asıl amacı ise çok daha büyük bir oyunla müslümanları Gırnata topraklarından çıkarmaktır. Sultan Süleyman eline ulaşan bu istihbaratla Barbaros Hayreddin’i buna engel olması ve Musa beyi bu tuzaktan kurtarması için vazifelendirir. Bu sırada Şarlken de Andrea Doria’ yı tertipinin başarılı şekilde uygulanması için Gırnataya gönderir.

Gırnata‘da Barbaros Hayreddin ve Andrea Doria karşı karşıya geleceklerdir. Kral Şarlken’in sarayında papa tarafından saldırıya uğrayan Kandiyeli ölüm kalım mücadelesi vermektedir, acaba hayatta kalmayı başarabilecek midir? Hatice Hanım ve Yahya, Seyyare ve Nazife‘yi hapisten çıkarmak için, kendilerine iftira atan kişinin kim olduğunu öğrenmeye çalışırlar. Bu sırada Kemankeş Paşa da Seyyare’nin suçsuz olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır.

BARBAROS HAYREDDİN 8. BÖLÜM İZLE

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin TRT1'de 3 Mart günü yayınlanan 9. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

BARBAROS HAYREDDİN 9. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —