OlayRize Politika BBP Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan: "3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun"

BBP Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan: "3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun"

BBP Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan 3 Mayıs Türkçülük Günü Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı. Aydoğan mesajında Türklük, bir ırk değil; büyük bir medeniyetin, yüksek bir ahlakın ve şanlı bir tarihin adıdır.

Okunma Süresi: 1 dk

MUĞLA-BHA Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan 3 Mayıs Türkçülük Günü mesajı yayınladı.

Mesajında, "Türk milletinin tarih sahnesindeki onurlu yürüyüşünü, diline, kültürüne, vatanına ve milletine olan bağlılığıyla sürdüren tüm gönül erlerinin 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutluyorum.

Bu anlamlı gün, Türk milliyetçiliğinin fikirde, gönülde ve mücadelede bir bayrak gibi dalgalandığı; birlik, beraberlik ve uyanışın sembolüdür. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinde, Türk-İslam ülküsüne sadakatle bağlı kalarak, milletimizin birlik ve dirliğini korumaya kararlılıkla devam edeceğiz.

Türklük, bir ırk değil; büyük bir medeniyetin, yüksek bir ahlakın ve şanlı bir tarihin adıdır.

Bu ruhu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin milli sorumluluğudur.

Bu vesileyle, 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutluyor, Türk milletine adanmış yürekleri rahmet ve minnetle anıyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *