Burdur’da Duvara ve Araca Çarpan Otomobil Takla Attı: Sürücü Olay Yerinden Kaçtı
Burdur merkezde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan otomobil önce duvara sonra park halindeki başka bir araca çarparak takla attı. Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan sürücü ise olay yerinden kaçtı.
Sabahın İlk Saatlerinde Korkutan Kaza
Kaza, sabah saat 03.30 sıralarında Burdur’un Bahçelievler Mahallesi Babil Sokak üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 15 AC 525 plakalı Toyota marka otomobil, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu önce yol kenarındaki duvara çarptı. Ardından sokak üzerinde park halinde bulunan başka bir araca çarpan araç takla attı ve ters döndü.
Sürücü Araçtan Çıkıp Kaçtı
Takla atan otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan sürücü, olay yerinden hızla uzaklaştı. Kazayı görenlerin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerini trafiğe kapatan ters dönen otomobil, çekici yardımıyla otoparka çekildi.
Polis Kaçan Sürücüyü Arıyor
Polis ekipleri, sürücünün kimliğinin tespiti ve yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Kaçan sürücünün yakalanması için çevredeki güvenlik kameraları da inceleniyor. Kaza nedeniyle sokakta kısa süreli trafik aksaması yaşandı.