9998,46%-0,31
35,62% 0,17
37,05% -0,06
3124,79% 0,83
4996,08% 0,73
Michy Batshuayi’nin Galatasaray'a transfer olması Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekerken Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı'dan konuya ilişkin bir açıklama geldi.
Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Belçikalı forvet Michy Batshuayi ile her konuda anlaşma sağladı. Fenerbahçe'ye yılın çalımını atan Galatasaray, Belçikaylı golcü ile 3 yıllığına el sıkıştı. Sarı-kırmızılı kulüp, Belçikalı golcüye yıllık 3 milyon euro net maaş verecek. Galatasaray, Batshuayi'ye ayrıca imza parası olarak da 3 milyon euro verecek.
Belçikalı golcünün Galatasaray'a transfer olması Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekerken Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı'dan konuya ilişkin bir açıklama geldi.
ACUN ILICALI: İSTESEYDİK TUTARDIK
Acun Ilıcalı, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda hareket ettiklerini ve Belçikalı forvet Michy Batshuayi’yle yola devam etmeme kararı aldıklarını söyledi.
Ilıcalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Hocamız Jose Mourinho ile yaptığımız toplantılarda santrfor konusunda başka bir yol haritası belirledik. Transfer çalışmalarımız ve görüşmelerimiz olumlu bir şekilde sürüyor. Taraftarlarımızın bunu da bilmesini istiyorum. Biz arzu etseydik Batshuayi'yi takımda tutardık. Taraftarımız sabırlı olsun ve bize güvenmeye devam etsin." dedi.
BATSHUAYİ TAKİPTEN ÇIKARILDI
Fenerbahçe’de başta Fred olmak üzere 4 yabancı oyuncu, Michy Batshuayi’nin gs ile görüşüp anlaşmasından rahatsız oldu. İlk tepkiyi gösteren Fred oldu. Tüm iletişimini kesti.